AcasăActualitateSocialControale la unitatile de productie a carnii si preparatelor din carne (VIDEO)

Controale la unitatile de productie a carnii si preparatelor din carne (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Unităţile de producție a cărnii şi preparatelor din carne şi lapte  sunt  luate la puricat de reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Maramures  inaintea Sărbătorilor Pascale. De altfel, aceştia recomandă cumpărarea produselor alimentare numai din unități autorizate, în termen de valabilitate și păstrarea acestora în condiții corespunzătoare.
Conştienţi că, prin tradiţie, maramureşenii nu vor face rabat la carne de Sărbătorile Pascale, specialiştii  Direcției de Sănătate Publică Maramureș   intensifică, in aceste zile,  controalele igienico-sanitare în unitățile de producție a cărnii, preparatelor din carne, lapte, patiserie-cofetărie şi panificație. Specialişti recomandă maramureşenilor cumpărarea produselor alimentare numai din unități autorizate, în termen de valabilitate și păstrarea acestora în condiții corespunzătoare. Alimentele perisabile gen maioneză, creme şi preparate din carne tocată trebuie păstrate la temperaturi corespunzătoare. O importanţă deosebită o reprezintă şi  respectarea normelor de igienă precum și evitarea contactului alimentelor cu diferite insecte.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA