Unităţile de producție a cărnii şi preparatelor din carne şi lapte sunt luate la puricat de reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Maramures inaintea Sărbătorilor Pascale. De altfel, aceştia recomandă cumpărarea produselor alimentare numai din unități autorizate, în termen de valabilitate și păstrarea acestora în condiții corespunzătoare.
Conştienţi că, prin tradiţie, maramureşenii nu vor face rabat la carne de Sărbătorile Pascale, specialiştii Direcției de Sănătate Publică Maramureș intensifică, in aceste zile, controalele igienico-sanitare în unitățile de producție a cărnii, preparatelor din carne, lapte, patiserie-cofetărie şi panificație. Specialişti recomandă maramureşenilor cumpărarea produselor alimentare numai din unități autorizate, în termen de valabilitate și păstrarea acestora în condiții corespunzătoare. Alimentele perisabile gen maioneză, creme şi preparate din carne tocată trebuie păstrate la temperaturi corespunzătoare. O importanţă deosebită o reprezintă şi respectarea normelor de igienă precum și evitarea contactului alimentelor cu diferite insecte.
loading...