AcasăNews AlertACTUALIZARE - ACCIDENT - Doua masini distruse in intersectia bd Bucuresti cu...

ACTUALIZARE – ACCIDENT – Doua masini distruse in intersectia bd Bucuresti cu strada Culturii din Baia Mare (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

In urma cu putin timp un accident de circulatie s-a produs la intersectia bulevardului Bucuresti cu strada Culturii din Baia Mare. Din primele informatii in eveniment au fost implicate doua autoturisme. Un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta Maramures si echipaje de politie sunt la fata locului.

 

ACTUALIZARE

Echipajul Ambulantei sosit la locul accidentului a discutat cu cele doua soferite. Acestea au declarat ca nu s-au ranit, astfel ca pe proprie raspundere nu au mai fost transprotate la spital. Soferita autoturismul de culoare albastra circula pe bulevardul Bucuresti dinspre  bd Unirii spre strada 22 Decembrie.
Se pare ca a fortat „galbenul” la semafor moment in care a intrat in coliziune laterala cu un autoturism condus tot de o femeie pe strada Culturii dinspre Casa de Cultura. Cele doua autoturisme au fost avariate.
„Eu am trecut pe verde. Veneam dinspre Casa de Cultura si mergeam spre Progresului. Domnisoara a trecuta pe galben si m-a lovit. Nu ne-am ranit niciuna suntem doar necajite ca ne-am distrus masinile” a declarat soferita SUV-ului.
Politistii au deschis o ancheta in acest caz. Se pare ca soferitele se vor intelege pe cale amiabila.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA