AcasăEvenimentULTIMA ORA - Din cauza vitezei un sofer s-a rostogolit cu...

ULTIMA ORA – Din cauza vitezei un sofer s-a rostogolit cu masina, amicul lui a fost proiectat prin luneta pe carosabil!!! (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Cascadorie ca-n filme pe drumul national 18 in judetul Maramures. Un sofer s-a dat de trei ori peste cap cu masina, oprindu-se in afara soselei. Unul dintre prietenii lui au fost aruncati din masina prin luneta. Din fericire poate spune ca s-a nascut a doua oara pentru ca medicii au fost uimiti sa constate ca ranile suferite nu ii pun viata in pericol.Accidentul a avut loc aseara pe drumul national 18, in pasul Gutai. Un sofer, impreuna cu inca doi amici, coborau muntele spre Baia Mare. Viteza excesiva a facut ca soferul sa piarda controlul volanului si sa se rostogoleasca de trei ori. Pasagerul din spate a fost pur si simplu aruncat din masina prin luneta autoturismului.

„Nu ma simt vinovat. Spuneti ce sa va declar? M-am rasturnat. Am pierdut controlul volanului. Din cauza vitezei. Am avut 90“ a spus soferul Renault-ului.

“Deci dansul o venit cu masina din curba avea cam 90 si a pierdut controlul volanului. Ne-am rostogolit de vreo trei ori si cam atat. Si dansul, am fost trei in masina. El conducea si dansul a sarit pe geamul din spate din masina cel putin vreo 10 metri. Toti trei suntem prieteni, ne cunoastem. El a avut niste urate la cap si speram sa fie bine, insa era constient. El era in spate si in momentul in care ne-am rostogolit el a fost proiectat pe geam afara. Speriat. Socat. Ma bucur ca am avut centura de siguranta ca altfel nu se stie ce se alegea de noi” a declarat pasagerul din dreapta fata.

„Zice domnul ca o ferit ceva groapa. Si o fi avut ceva viteza ca de aici si pana acolo nu o mai mers pe roti. Cred ca sunt vreo 20 de metri” a povestit un martor

Un echipaj SMURD a preluat victima si a transportat-o la Spitalul Judetean Baia Mare

„La  locul accidentului am gasit o singura victima care prezenta semnele unui traumatism cranio-facial si o contuzie la nivelul soldului stang. Era constient, orientat temporo-spatial” a declarat dr. Remus Mitre, SMURD Maramures.

„Conducatorul auto datorita neadaptarii vitezei la conditiile de drum si a neatentiei in conducere pierde controlul directiei si se rastoarna in afara partii carosabile. In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a unui pasager din autoturism” a declarat Nicolae Filip, Politia Rutiera Baia Sprie.

Soferul nu a consumat bauturi alcoolice inainte de a se urca la volan. El va fi cercetat pentru vatamare corporala grava din culpa. Autoturismul a fost distrus in proportie de 90%.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA