AcasăMARAMURESUL ISTORICNESIMTITUL - Lăzăroiu: Românii sunt cerșetorii care te scuipă după ce le...

NESIMTITUL – Lăzăroiu: Românii sunt cerșetorii care te scuipă după ce le dai bani

spot_img

DISTRIBUIȚI

Nesimțire fără margini din partea consilierului prezidențial al lui Băsescu, plătit din banii contribuabililor. Sebastian Lăzăroiu își permite să spună că românii sunt niște cerșetori care te scuipă după ce le dai bani. Sebastian Lăzăroiu recidievează cu o nouă jignire la adresa poporului român. Consilierul prezidențial ține cu Băsescu și spune că să nu mai comentăm că am primit doar 39 de miliarde de euro de la UE, pentru că suntem niște cerșetori.

Preşedintele a vrut să transmită un mesaj la Bruxelles că totuşi România se comportă cu demnitate în raport cu partenerii săi. Altfel, exista riscul să pară că ne comportăm ştiţi cum sunt cerşetorii ăia care, după ce le dai bani, te şi scuipă”, a spus Sebastian Lăzăroiu la RFI.

După care și-a nuanțat răspunsul, precizând că:Noi nu suntem în situaţia asta, suntem parteneri egali în Uniunea Europeană, suntem demni, nu cerşim, e vorba doar de solidaritate, pe care o înţelegem cu toţii. Noi contribuim cu opt miliarde şi primim 32 de miliarde. Pe de altă parte, statele puternice, donatorii au şi ei pretenţia să fim solidari cu ele în această perioadă de criză economică, nu mai pot avea aceleaşi contribuţii pe care le-au avut într-o perioadă economică bună.

Lăzăroiu îi ține trena lui Băsescu și mai spune că: Dezamăgirea de la Bucureşti a produs consternare la Bruxelles, liderii europeni ştiind că s-au făcut multe concesii pentru România.

Europarlamentarul PSD, Corina Crețu a reacționat prompt la declarațiile lui Lăzăroiu, cerându-i să-și ceară scuze românilor și să-și dea demisia din funcția de consilier prezidențial.

Declarațiile domnului Lăzăroiu sunt complet inacceptabile, cu atât mai mult cu cât el nu este doar un cetățean român, ci este un reprezentant al instituției Prezidențiale. Faptul că el vorbește despre români ca având comportamentul unor «cerșetori care, după ce le dai bani, te și scuipă” este dovada supremă a lipsei sale de caracte. Sebastian Lăzăroiu își primește salariul din banii publici, din taxele și impozitele pe care românii le plătesc cu greu. A vorbi cu atât de multă aroganță și a folosi astfel de expresii jignitoare reprezintă un comportament nedemn pentru un consilier prezidențial. Îi cer în mod public domnului Lăzăroiu să clarifice dacă aceasta este poziția oficială a președinției, iar dacă aceasta este doar opinia lui, să își prezinte scuze față de poporul român și să-și înainteze demisia cu puțina onoare care i-a mai rămas” a spus Cretu.

ExclusivNews.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA