AcasăEvenimentPREMIERA ActualMM.ro - ACTUALIZARE - Barbat mort gasit intr-o zona greu...

PREMIERA ActualMM.ro – ACTUALIZARE – Barbat mort gasit intr-o zona greu accesibila la Sabisa. Inca un mort gasit in Baia Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

Echipajele de interventie din Seini si un echipaj de descarcerare a pompierilor Seini au fost solicitati sa intervina intr-o zona greu accesibila la Sabisa, unde se afla cadavrul unui barbat. Nimeni nu stie cine este sau cum a ajuns acesta in zona respectiva. Poltistii sunt la fata locului si au demarat cercetarile. Sunt luate in calcul toate ipotezele atat sinuciderea, crima sau chiar moartea naturala.
ACTUALIZARE

Cazul a fost preluat de politistii de la Serviciul Investigatii Criminale. Barbatul a fost gasit cu fata in jos intr-un canal din apropierea Garii CFR Busag. La fata locului au fost si politistii de la Transporturi Feroviare insa cazul nu este de competenta lor, asa ca IPJ Maramures continua ancheta. Corpul neinsufleti a fost scos de pompierii militari si transportat la Morga Spitalului Judetean pentru efectuarea necrospiei si stabilirii cu exactitate a cauzei mortii.

ACTUALIZARE 2

În această dimineaţă, la ora 10.20, poliţia a fost sesizată că, în canalul colector situat în apropierea staţiei CFR Buşag, se află cadavrul unui bărbat. La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă formată din poliţişti de investigaţii criminale, poliţie transporturi şi un criminalist, care a efectuat primele investigaţii. A fost solicitat şi un echipaj de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş. Cadavrul a fost scos din apă şi a fost transportat la Spitalul Judeţean în vederea efectuării necropsiei. În cauză nu există suspiciuni cu privire la moartea bărbatului, stabilindu-se că acesta a decedat din cauza asfixiei mecanice prin înec. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea identităţii persoanei decedate.

Decedat intr-un imobil de pe strada Motorului

Tot astăzi, la ora 11.00,  o altă persoană a fost găsită decedată într-un imobil de pe strada Motorului din Baia Mare. În acest caz poliţiştii au stabilit identitatea persoanei. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 64 de ani din Baia Mare. La examinarea exterioară a cadavrului nu au fost constatate urme de violenţă. Cadavrul a fost transportat la Spitalul Judeţean în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA