AcasăEvenimentSportAustralian Open. Andy Murray l-a scos din cărți pe Federer și va...

Australian Open. Andy Murray l-a scos din cărți pe Federer și va juca finala cu Nole Djokovic!

spot_img

DISTRIBUIȚI

Roger Federer nu a reușit să țină pasul cu britanicul Andy Murray în cea de-a doua semifinală de la Australian Open. Murray a fost mai incisiv, mai determinat și a obținut biletul pentru finala turneului de la Melbourne.
Andy Murray a arătat pe parcursul întregului meci o stăpânire de sine și un joc inteligent ofensiv, care l-a pus în încurcătură pe Federer. Elvețianul a făcut mai multe greșeli neforțate, a dat în multe momente impresia că cedează prea ușor și a fost nevoit să se recunoască învins.
Britanicul a câștigat cu 6-4 primul set și l-a pierdut la limită, în tiebreak pe al doilea, tot cu tiebreak reușind Federer să-și adjudece și setul 4, asta după ce Murray câștigase cu 6-3 setul al treilea.
Ultimul set a făcut diferența între cei doi. Murray a părut mai proaspăt, mai concentrat și a câștigat cu 6-2, prin două break-uri decisive, în care Federer a părut pierdut.
În ultimul act de la Australian Open, finala de duminică, Andy Murray va juca împotriva lui Novak Djokovic. Sârbul are în plus o zi de odihnă, dar este avantajat și de faptul că s-a calificat în finală după un meci de doar trei seturi cu David Ferrer.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA