AcasăEvenimentSportNaționala României va juca un amical cu ”cangurii” australieni!

Naționala României va juca un amical cu ”cangurii” australieni!

spot_img

DISTRIBUIȚI

Nationala Romaniei va disputa un amical surpriza in luna februarie a acestui an. „Tricolorii” vor intalni Australia pe 6 februarie, in Spania, la Marbella.

In clasamentul FIFA, Romania si Australia sunt despartite de doar trei pozitii, 33 pentru tricolori, respectiv 36 pentru „canguri”.
Nationala Australiei e pregatita de neamtul Holger Osieck, iar cei mai cunoscuti jucatori sunt Harry Kewell, Mark Bresciano si Brett Emerton.
Cu patru zile inainte de amicalul cu Australia, jucatorii pregatiti de Victor Piturca vor da piept cu Polonia.

Selecţionerul reprezentativei Australiei, Holger Osieck, a declarat că naţionala României, adversara din 6 februarie într-un meci amical, este o echipă competitivă, iar jucătorii săi vor susţine un test foarte bun în perspective partidelor oficiale.

„Meciul cu România este o bună oportunitate să vedem la lucru o serie de jucători împotriva unei echipe foarte bune, echipa României este un adversar foarte competitiv, interesant. La partidele cu Republica Corea şi Hong Kong am integrat o serie de jucători în lot, iar concurenţa a crescut. Meciul cu România nu va fi pentru noi un simplu amical, ci un bun test pentru echipa mea înaintea importantului joc de calificare cu Oman”, a spus Osieck pentru site-ul oficial al Federaţiei Australiene de Fotbal.
Echipa naţională a României va întâlni în 6 februarie, de la ora 21.00, pe Estadio Municipal din Marbella (Spania), într-un meci amical, naţionala Australiei.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA