AcasăEvenimentFotografia facuta de ActualMM.ro a devenit virala pe internet! AMI si-a gasit...

Fotografia facuta de ActualMM.ro a devenit virala pe internet! AMI si-a gasit fanul. Vezi cine este (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Versurile piesei ”Deja-vu” cântată de Grasu XXL featuring Ami! au ajuns pe buzele tuturor. Dar unui fana i-a plăcut atât de mult refrenul încât a făcut un gest care a impresionat-o pe artistă! „Te cunosc de undeva, am în minte vocea ta” e versul pe care vrea să-l poarte fanul cu el pe oriunde merge cu mașina, așa că a scris părticica aceasta din cântec sub numărul de înmatriculare. Ami a fost foarte impresionată de fanul care este probabil din Maramureș și vrea să îl găsească pentru a-i mulțumi personal. A rugat fanii să distribuie poza ca să-l găsească. ActualMM.ro a gasit-o pe fana artistei. De fapt ea, ne-a gasit pe noi, la scurt timpul dupa ce am publicat fotografia pe un site de socializare! 

 

Foto: facebook.com/AMI Official

Sa mai spunem doar ca versurile piesei „Deja-vu” au avut o insemnatate mare pentru Catalina. Iata ce ne-a scris ea: „Totul a inceput cu un mesaj ”te cunosc de undeva” pe care el mi l-a trimis. Eu i-am raspuns ”am in minte vocea ta!” Si de acolo, a ramas piesa <Deja-vu”, piesa noastra. Intotdeauna cand ne certam, se auzea la radio acea melodie. Intotdeauna. A fost oarecum, piesa care a ridicat steguletul alb intre mine si el„. Culmea este ca si pe placuta de inmatriculare a iubitului sunt aceleasi versuri.

CLICK AICI PENTRU ARTICOLUL DE PE ZUTV.RO.

CLICK AICI PENTRU ARTICOLUL DE PE WOWBIZ.RO.

Iata cateva versuri compuse de fana pentru AMI: „A fost odata ca-n povesti, a fost ca niciodata/O melodie ce o canta o prea frumoasa fata/Nu stiu, nu stiu esti una la parinti?/Dar stai mai ai un frate/E frumusel si multe fete cred ca a dat pe spate. Dar sa revin la melodie…”

Continuarea o puteti urmari in materialul VIDEO.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA