AcasăActualitatePoliticGheorghe Mihai Barlea va primi titlul de cetean de onoare al comunei...

Gheorghe Mihai Barlea va primi titlul de cetean de onoare al comunei Poienile de Sub Munte

spot_img

DISTRIBUIȚI

Duminica,11.05.2014,la Poienile de Sub Munte, din initiativa primarului, prin hotararea Consiliului Local se va acorda in cadru festiv titltul de cetatean de onoare, domnului Gheorghe Mihai Barlea, apreciindu-se astefel sprijinul acordat acestei comunitati in calitate de fost Prefect si Senator, in virtutea bunei colaborari pe care a avut-o de-a lungul anilor cu autoritatile locale, cu cetatenii sprijinindu-i in demersurile lor pentru realizarea unor obiective comunitare importante.

Reamintim ca domnul Barlea este cetatean de onoare si al comunei Repedea inca din anul 1999.

De asemenea el mai este cetatean de onoare al localitatilor : Barsana, Slatina, Apsa de Jos,  ultimele doua localitati fiind situate dincolo deTisain regiunea Transkarpatia, Ucraina.

Domnul Barlea a fost intotdeauna indiferent de pozitiile publice pe care le-a avut foarte apropiat de comunitatile ucrainene de pe Valea Ruscovei, fie ca a fost vorba de situatiile critice din perioada inundatiilor din 1998, 2008 sau in orice alte imprejurari unde   i-a fost solicitat sprijinul.

Mai precizam ca domnul Barlea se afla pe lista candidatilor la alegerile pentru Parlamentul European a Partidului Democrat Liberal

Biroul de presa al PDL Maramures

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA