AcasăEvenimentACTUALIZARE: INCENDIU VIOLENT - 800 mp din acoperisul unui bloc din Sighetu...

ACTUALIZARE: INCENDIU VIOLENT – 800 mp din acoperisul unui bloc din Sighetu Marmatiei a fost mistuit de flacari (FOTOGRAFII SI VIDEO CITITORI)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Incident grav astazi, 3 mai 2014, in jurul orei 15.17 la Sighetu Marmatiei. Acoperisul blocului C10 de pe strada Bogdan Voda din municipiul Sighetu Marmatiei a luat foc. Flacarile uriase au mistuit acoperisul din lemn. Fumul negru se vedea din departare. Familiile care locuiau in blocul respectiv au fost imediat evacuate.

Pompierii militari din cadrul Subunitatii Sighetu Marmatiei au intervenit cu toate echipajele disponibile, insa flacarile erau uriase. Interventia este extrem de dificila din cauza inaltimii la care se da cu apa dar si a faptului ca in spatele blocului sunt depozitate stive cu lemne.
Zona este izolata de politie pentru ca pompierii sa poata interveni.

ACTUALIZARE
La aceasta ora pompierii sigheteni au reusit sa localizeze focul. Au folosit pe langa toate auspecialele din dotare si o autospeciala cu tun de apa. In sprijinul militarilor au venit si doua auspeciale de la Serviciul Privat pentru Situatii de Urgenta al SC Plimob. O femeie cu handicap a suferit un atac de panica si a primit ingrijiri medicale de la echipajul SMURD si al Ambulantei prezent la fata locului. Nu a fost nevoie de transportul acesteia la Spital. Flacarile au mistuit 800 mp din acoperisul blocului si mai multe apartamente au fost avariate.

ACTUALIZARE

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Maramureş, Oana Alexa-Gonczi, a declarat că incendiul a izbucnit la acoperişul unui bloc cu patru etaje, iar cei 20 de locatari de la ultimul etaj au fost evacuaţi.
„Douăzeci de persoane care locuiau la etajul IV al blocului au fost evacuate. În urma incendiului, ale cărui cauze nu au fost stabilite încă, au ars circa 500 de metri pătraţi din acoperişul din lemn acoperit cu plăci de azbociment. Două persoane au suferit atacuri de panică şi au fost transportate la spital, iar mai multe apartamente au fost degradate”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş. Potrivit sursei citate, incendiul a fost stins după aproximativ trei ore, fiind chemaţi şi pompieri care erau liberi.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA