Acasăsinucidere maramuresClubul Rotary Baia Mare organizează o campanie de plantare de puieți

Clubul Rotary Baia Mare organizează o campanie de plantare de puieți

spot_img

DISTRIBUIȚI

 Clubul Rotary Baia Mare 2005 vă invită sâmbătă, 5 Aprilie 2014, la plantat de  puieți la Blidari în zona Calamar. Punctul de plecare va fi parcarea Hotelului Carpați la ora 8:30. Având în vedere că transportul nu este asigurat, rugăm posesorii unui autotorism pe care îl pot pune la dispoziția voluntarilor pentru facilitarea transportului să se prezinte cu 15 minute înainte la punctul de întâlnire.

Uneltele pentru săpat, terenul pentru plantat, puieții dar și asistența tehnică sunt asigurate de Ocolul Silvic al Municipiului Baia Mare. Recomandăm tuturor participanților îmbrăcăminte și încălțăminte adecvată pentru plantare.

Această campanie inițiată de familia Rotary Baia Mare 2005 împreună cu prietenii și colaboratorii care fac parte din mișcările de tineret, cultură, educație din județ doresc ca prin aceast demers să aducă din nou natura în prim plan, pădurile sunt una din mândriile României, iar în ultimii ani am fost martorii dispariției lor treptat, pradă tăierilor ilegale. Prin acest fenomen România a avut de pierdut din puterea pământului său verde, a frumuseții ei, dar au fost posibile și catastrofe ce au lovit comunitățile prin: secetă, inundații, alunecări de teren.

„Dorim prin această acțiune să formăm o atitudine ecologică activă și responsabilă care să determine manifestarea unei conduite adecvate în raport cu mediul natural, dar și sensibilizarea tinerilor și a factorilor decizionali cu privire la importanța pădurilor”, se arată într-un comunicat de presă emis de Clubul Rotary.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA