AcasăEvenimentACCIDENT - ULTIMA ORA: Doua masini s-au ciocnit in apropiere de Biblioteca...

ACCIDENT – ULTIMA ORA: Doua masini s-au ciocnit in apropiere de Biblioteca Judetean Baia Mare. Un sofer ranit (FOTO/VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un accident de circulatie s-a petrecut in urma cu putin timp in apropiere de Biblioteca Judeteana „Petre Dulfu” din Baia Mare. Un tanar care conducea un autoturism VW inmatriculat in judetul Maramures a iesit de pe o strada laterala in  drumul principal fara sa acorde prioritate de trecere unui autoturism Audi A4 inmatriculat in judetul Satu Mare. Acesta din urma circula dinspre Bucla inspre strada Culturii si a fost lovit in partea laterala stanga.

In urma impactului autoturismul Audi A4 a fost proiectat intr-un stalp din stanga directiei de mers. Soferul acestuia a fost ranit, el fiind preluat de un echipaj SMURD care l-a transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare.

Cei doi conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest de catre politisti, rezultatul inregistrat fiind zero. Politistii Biroului Rutier Baia Mare continua cercetarile in acest caz urmand a dispune masuri legale.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA