Acasăsinucidere maramuresOpereta Ghinionistul pe scena teatrului băimărean

Opereta Ghinionistul pe scena teatrului băimărean

spot_img

DISTRIBUIȚI

Trupa Harag György a Teatrului de Nord Satu Mare aduce la Baia Mare, pe data de 10 martie 2014 începând cu ora 18.00, opereta Ghinionistul (Pierre Lenoir) de Somogyi Gyula – Zágon István – Eisemann Mihály, în regia lui Bessenyei István.

Bogat în comic de situație și de caractere, acțiunea piesei este încurcată și plină de suspans. Pe lângă subiect, bine-cunoscutele melodii, acompaniate cu muzică vie, ale piesei contribuie la succesul neîntrerupt al spectacolului.

Spectacol este o veselă poveste despre dragoste și tinerețe care își găsește perfect locul chiar și în atmosfera alertă a secolului al XXI-lea, în mijlocul crizei economice. Domnul Lucien, unul dintre personajele principale, întruchipează prototipul burlacului preocupat de carieră și prosperitate. Îl întâlnește, din greșeală, pe Pierre, un ghinionist fără pereche, și se gândește să se folosească de pacostea acestuia, fondând o societate bazată pe ghinionul lui Pierre. Afacerea se arată a fi fructuoasă, însă decade în momentul în care atât Lucien, cât și Pierre se lovesc de dragoste care, firește, încurcă peste măsură scurgerea firească a poveștii, ce va fi descusută abia la final.

Distribuția: Bodea Tibor, Kányádi Szilárd, Kovács Nikolett, Laczkó Tekla, István István, Gaál Gyula, Péter Attila Zsolt, László Zita, Varga Sándor, Marosszéki Tamás, Poszet Nándor, Kovács Éva, Bándi Johanna, Gál Ágnes, Czintos József, Tóth-Páll Miklós și Zákány Mihály, regizor: Bessenyei István, decor: Fornvald Gréti invitat, costume: Szabó Anna, coordonator muzical: Manfrédi Annamária, coregraf: Gabriela Tănase, scenariu: Bessenyei Gedő István, asistent: Végh Balázs, regizor tehnic și sufleur: Varga Katalin.

Această piesă urmează să fie al doilea spectacol al trupei inclus în abonamentul destinat publicului băimărean programat pe data de 10 martie , ora 18.00 în sala mare a Teatrului Municipal Baia Mare.

Intrarea la spectacol se face pe baza abonamentului sau biletelor de intrare achiziționate înainte de spectacol la prețul de 18 ron – bilet întreg și 12 ron – elevi și pensionari.

SPECTACOLUL ESTE TITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA