AcasăEvenimentFRONTIERA: Sarasău - Contrabanda cu bicicleta (VIDEO)

FRONTIERA: Sarasău – Contrabanda cu bicicleta (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Sarasău, jud. Maramureş, au reţinut doi bărbaţi care se deplasau pe DN 19 cu două biciclete şi care transportau 1.000 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, chiar prin faţa sectorului poliţiei de frontieră.

Ieri dimineață, in jurul orei 8.00, o patrula a politiei de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Sarasău, jud. Maramureş, a observat pe DN 19, în apropiere de sediul sectorului, două persoane care se deplasau cu două biciclete, transportând două rucsacuri sport de munte.

Având în vedere bagajele voluminoase pe care cei doi le transportau, lucrătorii noştri au efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control cele două persoane, procedând la legitimarea acestora.

Totodată, la controlul efectuat asupra rucsacilor s-a constatat că bărbaţii transportau țigări de provenienţă ucraineană, fapt pentru care au fost conduşi la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii ţigărilor a rezultat cantitatea de 1.000 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de  peste 9.000 de lei, cantitate ce a fost ridicată în vederea confiscării.

Cei doi bărbaţi identificaţi ca fiind, Adrian T., de 23 ani şi Sorin G., de 48 ani, domiciliaţi pe raza judeţului Maramureş, intenţionau să comercializeze întreaga cantitate de ţigări pe piaţa neagră de desfacere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă iar la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA