AcasăEvenimentSportS-A MAI STINS O STEA – Marele Eusebio a murit

S-A MAI STINS O STEA – Marele Eusebio a murit

spot_img

DISTRIBUIȚI

Fostul mare fotbalist portughez Eusebio a murit, duminica dimineata, la varsta de 71 de ani, ca urmare a unui stop cardiorespirator. In ultimii ani, cel poreclit „Pantera Neagra” a avut numeroase probleme medicale, in special in zona inimii.
In iunie 2012, Eusebio a fost internat intr-un spital din Portugalia, in urma unui accident vascular cerebral pe care l-a suferit in Polonia, pe durata Campionatului European de fotbal.
Nascut pe 25 ianuarie 1942, in Mozambique, Eusebio a fost considerat unul dintre cei mai mari fotbalisti din istorie. Marele Eusebio ramane in memoria iubitorilor fotbalului prin tehnica impecabila si sutul necrutator care a facut numeroase victime.
Fostul atacant s-a remarcat in tricoul echipei Portughezul si-a incheiat cariera cu un palmares impresionant: 733 de goluri in 745 de meciuri oficiale! La echipa a Portugaliei are 41 de goluri in 64 de meciuri.
A fost desemnat fotbalistul anului in Europa in 1965, pentru ca un an mai tarziu sa primeasca Gheata de Aur din partea FIFA.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA