AcasăEvenimentFOCURI PESTE TOT - O șură a ars la Remetea Chioarului,...

FOCURI PESTE TOT – O șură a ars la Remetea Chioarului, incendii la Moisei și Ocna Șugatag (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un incendiu violent a avut loc in aceasta seara in localitatea Remetae Chioarului. Pompierii au fost alertati la ora 19,02 despre izbucnirea incendiului la sura din localitate. Spre locul interventiei s-au deplasat pompierii din Somcuta Mare si politistii din localitate.

Pana la sosirea acestora vecinii au incercat sa stinga focul, fara sa reuseasca acest lucru. Flacarile au cuprins intreaga gospodarie. Pentru stingerea lui a fost necesar sa vina si pompierii de la Baia Mare. Valoarea pagubelor materiale nu a fost inca stabilita si nici cauza izbucnirii focului. Imaginile ne-au fost trimise de o cititoare a site-ului ActualMM.ro.

ACTUALIZARE

Pompierii au stabilit ca focul ar fi pornit de la un scurt-circuit electric. A ars atat sura si cat gospodaria.
Un alt incendiu a avut loc astazi in jurul orei 16.30 in Ocna Sugatag. Pompierii au fost sesizati ca doua clai cu fan au luat foc. Pentru stingerea focului au intervenit pompierii civili din localitate si cei militari din Sighetu Marmatiei.
Un alt incendiu a avut loc in Moisei, tot astazi. Un sopron cu fan a luat foc. Au intervenit pentru stingere pompierii civili din localitate si cei militari de la Viseu de Sus.
Daca ati surprins fotografii sau imagini video care pot deveni stire va rugam sa ni le trimiteti pe adresa: contact@2.actualmm.ro.  Noi le vom publica pentru a le vedea toti maramuresenii si nu numai.

ACTUALIZARE

Tot marți, cu câteva minute înainte de ora 19.00, două echipaje de la Detașamentul de Pompieri “Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare au intervenit la un incendiu semnalat la o gospodărie și un adăpost de animale din comuna Remetea Chioarului. Incendiul a fost lichidat după circa două ore și jumătate de luptă. Flăcările au mistuit acoperișul unei case, în suprafață de circa 90 de metri pătrați, aproximativ o tonă de fân, circa o tonă de porumb boabe, aparatură eletrocasnică și elemente de mobilier.

VEZI CE S-A INTAMPLAT IN ACEASTA SEARA LA SABISA.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA