AcasăActualitate112ACTUALIZARE/ ACCIDENT ÎN BAIA MARE - Impact între două mașini în față...

ACTUALIZARE/ ACCIDENT ÎN BAIA MARE – Impact între două mașini în față la tipografie. O persoană rănită

spot_img

DISTRIBUIȚI

ACCIDENT ÎN BAIA MARE   Un accident rutier cu două autoturisme implicate a avut loc azi-dimineață în Baia Mare, la ora de vârf, la intersecția dintre bulevardele București și Republicii.

Potrivit primelor informații, se pare că în accident au fost implicate un SUV marca Mercedes, respectiv un autoturism marca Ford.

Din fercire, nici o persoană din cele două mașini nu a fost rănită în urma impactului, însă pagubele materiale sunt semnificative.

 

ACTUALIZARE:

Potrivit polițiștilor maramureșeni, se pare că accidentul s-a produs după ce șoferița a intrat în intersecție deși semaforul arăta culoarea roșie și a lovit în lateral un autoturism condus de un bărbat, regulametar. În urma impactului, o persoană din autoturismul care circula regulamentar a fost rănită și transportată la spital. De asemenea, un semafor a fost distrus.

„Primele verificări au relevat că o femeie care conducea un autoturism pe bulevardul Republicii, din Baia Mare, a pătruns în intersecția semaforizată pe culoarea roșie a semaforului electric și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar pe bulevardul București de un bărbat.

În urma impactului, un pasager din autoturismul condus regulamentar a fost rănit și transportat la spital. Totodată a fost avariat semaforul. Șoferii au fost testați și nu se aflau sub influența alcoolului. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările”, arată IPJ Maramureș.

 

ActualMM

Credit foto: Ady Myrela/ Denisa Dobra

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA