Instanța a refuzat argumentele madrilenilor, care sperau să scape de sancțiune, motivând că nici clubul și nici jucătorul nu au fost notificați că Denis Cheryshev este suspendat pentru meciul tur contra lui Cadiz, din 16-imile de finală ale competiției.
Învinși miercuri de Real Madrid în turul 16-imilor de finală din Cupa Regelui Spaniei, cei de la Cadiza i-au reclamat pe vicecampionii din sezonul trecut pentru folosirea lui Denis Cheryshev, care nu ar fi avut drept de joc, fiind suspendat pentru această partidă. Mijlocașul rus fusese suspendat în sezonul trecut al Cupei, pe când juca în tricoul lui Villarreal, și trebuia să-și ispășească pedeapsa în acest sezon, conform digisport.
stiripesurse.ro