AcasăEvenimentSportLIGA CAMPIONILOR - Minaur Baia Mare își ia rămas bun de la...

LIGA CAMPIONILOR – Minaur Baia Mare își ia rămas bun de la Champions League în această seară

spot_img

DISTRIBUIȚI

Minaur Baia Mare joacă în această seară ultimul meci din grupele Ligii Campionilor. Handbaliștii antrenați de Petru Pop vor disputa în deplasare partida cu formația elvețiană Kadetten Schaffhausen. Meciul va avea loc cu începere de la ora 21:00 și este transmis în direct de către DigiSport2.

În meciul tur, Minaur Baia Mare a obținut un egal în fața celor de la Kadetten Schaffhausen, partida terminându-se cu scorul de 31-31. Chiar dacă Minaur Baia Mare va câștiga pe terenul elvețienilor, băimărenii nu mai au șanse să se califice în preliminariile Champions League. În lupta europeană, Minaur Baia Mare a obținut până în acest moment 9 puncte, un rezultat onorabil pentru o echipă debutantă în Liga Campionilor.

În partida de azi seară, pentru Minaur Baia Mare nu vor evolua Marius Sadoveac, Andrei Popescu și Albert Cristescu, toți trei fiind accidentați. Mai mult, Viorel Fotache și Ivan Karacic au făcut deplasarea în Elveția însă nu se știe dacă vor intra pe terenul de joc, amândoi având probleme la genunchi.

După meciul din această seară, Minaur Baia Mare se întoarce în țară dar va rămâne la București. Campioana României o va întâlni duminică, 6 decembrie, pe CS Dinamo, partida având loc în Sala „Concordia” din Chiajna. Meciul cu dinamoviștii este primul jucat de Minaur Baia Mare în cadrul returului Ligii Naționale. În tur, Minaur Baia Mare a terminat la egalitate cu CS Dinamo, scor 23-23.

Simona Vasiac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA