AcasăEvenimentACCIDENT - Un camion plin cu balastru a trecut peste picioarele unui...

ACCIDENT – Un camion plin cu balastru a trecut peste picioarele unui pieton la Coruia (ACTUALIZARE)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un accident de circulație s-a petrecut astăzi după amiază pe raza localității Coruia. Un pieton a fost acroșat de un camion care transporta balastru. Acesta a fost preluat de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș, care l-a transportat la Unitatea Primire Urgență a Spitalului Județean Baia Mare.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 16.40. Ernest H. (59 ani) circula pe marginea părții carosabile prin localitatea Coruia. Șoferul unui camion care transporta balastru l-a acroșat și i-a trecut cu roțile din spate peste laba picioarelor.

Când a auzit urletele pietonului a oprit imediat, doar că roțile au rămas pe picioarele acestuia. A dus mașina un metru mai în față, apoi s-a coborât de la volan pentru a ajuta victima. În cele din urmă șoferul a urcat pietonul în cabina camionului și a vrut să plece cu el spre Spital. S-a speriat din cauza durerilor pe care le avea victima și a cerut ajutor la 112.

Un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș a preluat victima și a dus-o la spital. Polițiștii din Săcălășeni și cei din Baia Mare au deschis o anchetă pentru a stabili exact circumstanțele producerii accidentului, urmând să dispună măsuri legale.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Ieri, 23 noiembrie, poliţiştii Biroului Rutier au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui eveniment rutier produs pe raza localităţii Coruia.  S-a constatat că un bărbat de 47 de ani din Coruia, care se deplasa cu o autoutilitară pe raza localităţii de domiciliu, a accidentat uşor un pieton care se afla pe partea dreaptă a străzii Alexandru Vaida Voievod. În urma impactului, pietonul, băimărean în vârstă de 59 de ani, a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, fără a rămâne internat. Testarea cu aparatul etilotest a relevat că şoferul şi pietonul nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA