AcasăEvenimentSportLIGA CAMPIONILOR - Un meci cât o calificare. HCM Baia Mare joacă...

LIGA CAMPIONILOR – Un meci cât o calificare. HCM Baia Mare joacă mâine împotriva celor de la Krim Mercador

spot_img

DISTRIBUIȚI

HCM Baia Mare- RK Krim Mercator este meciul de calificare al handbalistelor lui Aurelian Roșca și Ioan Băban în etapa următoare a Ligii Campionilor.

Partida va fi susținută sâmbătă, 14 noiembrie, cu începere de la ora 18:00 în Sala Polivalentă ”Lascăr Pană” din Baia Mare. Partida din cea de-a V-a etapă a Grupei A – EHF Champions League va fi arbitrată de austriecii Radojko Brkic și Andrei Jusufhodzic.

Handbalistele de la HCM Baia Mare pornesc motivate în confruntarea cu Krim Mercator, mai ales că în meciul tur handbalistele lui Aurelian Roșca și Ioan Băban au câștigat, în deplasare, cu 33 -27.

„Este un joc foarte important. Faptul că jucăm pe teren propriu în fața spectatorilor noștri le datorăm o victorie în această ediție de Champions League. Trebuie să fim foarte atenți. Nu este un joc dinainte disputat. Au arătat că au putere și trebuie să îl tratăm corespunzător acest joc. Vom putea alinia cele mai experimentate jucătoare având în vedere că toate sunt valide”, a declarat Aurelian Roșca, antrenorul HCM Baia Mare.

„Este un meci important pentru noi. Jucăm acasă și vrem să facem un joc foarte bun și să câștigăm”, a mai adăugat Yuliya Dumanska.

Dacă va bifa o victorie în meciul cu Krim Mercator, HCM Baia Mare se califică în etapa următoare a Ligii Campionilor. În momentul de față HCM Baia Mare se află pe locul III în Grupa A Champions League, cu o poziție în fața celor de la Krim Ljubljana.

Simona Vasiac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA