AcasăNews AlertCASCADORIE - Un adolescent fără permis, beat criță, s-a răsturnat cu mașina...

CASCADORIE – Un adolescent fără permis, beat criță, s-a răsturnat cu mașina de teren în Ruscova (GALERIE FOTO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un accident de circulație s-a produs astăzi dimineață pe drumul județean care leagă DN18 de comuna Poienile de Sub Munte. În urma acestuia două persoane au fost rănite.

Accidentul a fost anunțat în jurul orei 7.45 la 112 de sătenii care au ieșit din case după ce au auzit o bubuitură puternică. Pe mijlocul părții carosabile din centrul localității Ruscova era o mașină de teren răsturnată, iar în interior doi oameni răniți: șoferul și un pasager.

Din primele informații rezultă că bărbatul de la volan, care circula cu viteză excesivă, a intrat în derapaj și s-a răsturnat. Se pare că acesta consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

La fața locului au fost trimise echipajele pompierilor militari, ale Ambulanței și Poliției. Victimele au fost transportate la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus pentru investigații medicale.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili excact circumstanțele producerii accidentului.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Ieri dimineaţă, la ora 07.44, poliţia a fost sesizată că pe DJ 187 din localitatea Ruscova a avut loc un eveniment rutier.

Un tânăr de 17 ani, din Poienile de sub Munte se deplasa cu un autoturism dinspre repedea înspre Leordina. Pe un segment de drum cu succesiune de curbe, tânărul a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a derapat şi s-a răsturnat pe partea carosabilă.

Impactul s-a soldat cu vătămarea corporală gravă a unui pasager în vârstă de 23 de ani din Repedea. El a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Vişeu de Sus şi apoi transferat la Spitalul Judeţean Baia Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale. Întrucât conducătorul auto se afla în stare avansată de ebrietate, el nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. Lui i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Primele verificări efectuate de poliţişti au relevat că tânărul care a condus autoturismul nu deţine permis de conducere. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere fără permis.

Poliţiştii maramureşeni atrag atenţia asupra respectării normelor rutiere, în special a celor referitoare la conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice. Consumul de alcool scade concentrarea, atenţia, reflexele şi viteza de execuţie a mişcărilor. Şoferii care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice riscă să provoace accidente rutiere cu consecinţe dintre cele mai grave precum şi pedeapsa cu închisoarea de la unu la cinci ani, în cazul în care au o îmbibaţie alcoolică de peste 0.80 g/l alcool pur în sânge.

Claudiu Ban, corespondent ActualMM.ro în Maramureșul Istoric

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA