AcasăEvenimentSportHCM ÎNCEPE SĂ ARATE CA O ECHIPĂ - Handbalistele au crescut de...

HCM ÎNCEPE SĂ ARATE CA O ECHIPĂ – Handbalistele au crescut de la meci la meci (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

HCM Baia Mare s-a intors de la turneul din Slovacia si continua, incepand de astazi, campania de pregatire pe plan local. La finalul acestei saptamani, vicecampioanele vor juca la un turneu de verificare gazduit de Sala Polivalenta “Lascar Pana” din Baia Mare, alaturi de echipele SCM Craiova, Alba Sebes si Iuventa Michalovce.
Tehnicianul Aurelian Rosca este de parere ca meciurile de verificare din Ungaria si Slovacia le-au fost extrem de utile elevelor sale, care au crescut de la o partida la alta. Mai mult, relatiile de joc au fost imbunatatite, astfel ca baimarencele asteapta cu nerabdare startul sezonului competitional.
“Au fost cateva jocuri foarte interesante si foarte utile pentru noi, pentru legarea relatiilor de joc. Echipa a crescut de la meci la meci si spre sfarsitul turneului din Slovacia a aratat o forma buna. Suntem increzatori in sansele echipei noastre si asteptam cu nerabdare inceperea campionatului”, a declarat Aurelian Rosca.
“Pentru noi a fost un turneu destul de puternic, deoarece suntem abia la inceput si incercam, deocamdata, sa legam relatiile de joc, mai ales ca avem si jucatoare noi, dar si un nou antrenor. Noi ne-am pregatit foarte bine, am fost si in cantonament, am muncit mult, iar acum speram sa nu se accidenteze nimeni in aceasta perioada pentru ca avem nevoie de orice jucatoare”, a marturisit la randul sau, Melinda Geiger.
Antrenorul vicecampioanei a declarat ca lotul cu care va fi abordat viitorul sezon, va fi definitivat dupa turneul de la Baia Mare.
“Dupa aceste doua jocuri, chiar trei, pentru ca vom avea un meci cu jucatoarele care au evoluat mai putin in turneul din Slovacia, vom definitiva lotul si vom lua atunci o decizie vizavi de jucatoarele cu care vom aborda noul sezon competitional, atat pe plan international, cat si pe plan intern”, a adaugat Aurelian Rosca.
Vicecampioanele vor juca primul meci din cadrul turneului ce va avea loc in Baia Mare, vineri, 14 august, cu incepere de la ora 19.00, in compania gruparii SCM Craiova. (eMM.ro)

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA