AcasăEvenimentSportSEZON CU PRETENȚII - CS Comuna Recea a început pregătirile pentru a...

SEZON CU PRETENȚII – CS Comuna Recea a început pregătirile pentru a face față în Liga a III-a

spot_img

DISTRIBUIȚI

În această săptămâna nou-promovata în liga a III-a, CS Comuna Recea a început stagiul de pregătire în vederea abordării noului sezon. Conform informațiilor furnizate de Sabadâș Marian (până acum antrenor), la echipă sunt în probe mai mulți jucători de 19 ani pentru că Federația Română de Fotbal a impus echipelor ca pe toată durata unui meci în teren trebuie să fie obligatoriu trei juniori născuți în 1996 sau mai tineri. 

„Este o problemă pentru noi această situație însă avem în probe jucători de la FC Municipal Baia Mare, Electrica Baia Mare, Lăpușul Tg. Lăpuș sau CS Comuna Satulung. Jucătorii care au promovat echipa în liga a III-a sunt la pregătire. Am făcut un meci amical între echipa ce a promovat și jucătorii care sunt în probe la noi. Vineri vom juca un meci de pregătire la Sighetu Marmației, cu CSM. De săptămâna viitoare vom avea și un antrenor la echipă. Eu voi continua să fiu lângă băieți dar din funcția de președinte” a declara pentru ActualMM.ro, Marian Sabadâș.

Pe de altă parte, conform FRF.ro, toate cele 21 de echipe care au promovat în urma barajului de accedere în Liga a III-a s-au înscris în ediția 2015/2016 a competiției, care va deputa în 29 august 2015. „Pe adresa Departamentului de Competiţii, până la expirarea termenului limită, au fost trimise 74 de cereri de înscriere pentru noul sezon. Printre acestea se află cele 21 de campioane judeţene care şi-au câştigat dreptul de participare în urma barajului de promovare în Liga a III-a. De pe lista celor 74 de echipe înscrise lipsesc CSC Sânmartin, FCM Târgovişte şi ACS Ştiinţa Turceni, cluburi care în sezonul trecut au terminat pe poziţii care le permiteau participarea în ediţia actuală de campionat. În rândul echipelor înscrise se află şi două cluburi care s-au retras în timpul sezonului precedent al Ligii a II-a: Unirea 04 Slobozia şi FC Olt Slatina” se arată pe site-ul oficial al Federației Române de Fotbal.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA