AcasăMARAMURESUL ISTORICMERGE ȘI CU MOPEDUL - Ţigări de contrabandă confiscate la frontiera de...

MERGE ȘI CU MOPEDUL – Ţigări de contrabandă confiscate la frontiera de nord

spot_img

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Sarasău – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au descoperit un tânăr care intenţiona să transporte cu mopedul 450 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 4.000 lei, de la frontieră spre interiorul ţării pentru a fi valorificate pe piaţa neagră de desfacere din România.

În data de 8 iulie 2015, la nivelul Sectorului P.F. Sarasău, judeţul Maramureş, s-a declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări de provenienţă ucraineană, în zona de responsabilitate.  Astfel, în jurul orei 8.30, o patrulă a poliţiei de frontieră, aflată în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a depistat şi reţinut în apropierea frontierei de stat o persoană de sex masculin care nu îşi justifica prezenţa în zonă.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a procedat la cercetarea zonei, ocazie cu care, în vegetaţie a descoperit două colete cu ţigări şi un moped. Persoana în cauză, identificată ca fiind Valentin F., de 24 ani, domiciliat pe raza judeţului Maramureş, a fost condusă la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor. Tânărul a declarat că mopedul îi aparţine şi intenţiona să transporte cu el ţigările către interiorul ţării, pentru a le valorifica pe piaţa neagră de desfacere.

Cantitatea de ţigări a fost inventariată constatându-se că este vorba de 450 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 4.000 lei. Valentin F., este cercetat de către poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar mopedul marca Piagio, în valoare de aproximativ 1.300 lei, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA