Acasăsinucidere maramuresBATJOCORIT - Un băieţel de 2 ani a fost acuzat de vrăjitorie...

BATJOCORIT – Un băieţel de 2 ani a fost acuzat de vrăjitorie şi lăsat să moară de foame, de către părinţi

spot_img

DISTRIBUIȚI

Imaginea cu băieţelul de doar doi anişori a făcut înconjurul lumii, prin fotografiile postate pe cele mai mari reţele de socializere. Părinţii acestuia l-au acuzat de vrăjitorie şi i-au părăsit, lăsându-l singur pe stradă timp de 8 luni de zile. În acel moment, în Nigeria, o asistentă socială din Danemarca, Anja Ringgren Loven a găsit băiatul şi a decis să-l ajute, deoarece acesta avea o stare de sănătate foarte precară, şansele lui de supravieţuire fiind aproape nule. Anja nu a stat pe gânduri şi i-a oferit imediat îngrijire medicală de specialitate pentru ca acest minunat băieţel să trăiască. Dragostea asistentei a fost atât de mare încât l-a botezat cu numele de Hope (Speranță).

Cele mai recente fotografii arată că iubirea și grija au dat rezultate incredibile. Starea sa s-a îmbunătățit în mod semnificativ, deși în momentul când a fost găsit era la un pas de moarte.

Hope arată ca un băiat fericit și sănătos acum. El a luat în greutate, după cum se poate observa pe cea mai recentă fotografie cu el.

Imaginea a fost postată de Anja pe Facebook alături de mesajul:

„Din ziua în care l-am luat pe acest băiețel dulce în brațele mele am fost sigură că nu va supraviețui. Fiecare respirație a sa a fost o luptă și nu am vrut ca el să moară fără nume, fără demnitate, așa că l-am numit Hope. Speranță pentru mine este un nume special. Nu doar în senul propriu zis al cuvântului. În urmă cu mulți ani în urmă mi-am tatuat pe degetele numele HOPE, deoarece pentru mine înseamnă:. Ajută O persoană zi de zi (Help One Person Everyday)”

Un băieţel de 2 ani a fost acuzat de vrăjitorie şi lăsat să moară de foame, de către părinţi.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA