Acasăsinucidere maramuresGREU DE CREZUT - O femeie a născut la vârsta de 101 ani!

GREU DE CREZUT – O femeie a născut la vârsta de 101 ani!

spot_img

DISTRIBUIȚI

Anatolia Vertadella, o italiancă în vârstă de 101 ani, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos după ce a suferit un transplant de ovar, operație contestată de mulți medici din cauza vârstei sale avansate, scrie Revista Napoli. Cazul a stârnit dezbateri aprinse în Italia.

Acest lucru a fost posibil după ce ea a făcut o operaţie de transplant de ovare, iar donatorul de spermă este anonim. Povestea femeii pare ruptă dintr-un film.

Operaţia controversată a fost realizată ilegal într-o clinică privată din Turcia, unde legile europene de transplant de ovăr nu se pot aplică.

Bătrânica nu a vrut să dezvăluie numele clinicii unde a avut loc intervenţia chirurgicală.

„Sunt foarte recunoscătoare întregii echipe de medici care m-a operat”, a povestit bunicuţă cu ochii în lacrimi. „Mă simt minunat după ce mi-am născut al 17-lea copil. Acest copil este dovadă că Dumnezeu este puternic”, a completat femeia.

Anatolia a rămas văduva în anul 1998 şi a ales să nu se mai recăsătorească. La vârstă de 48 de ani ea a fost diagnosticată cu cancer ovarian, considerând că această boală este o pedeapsa de la Dumnezeu.

De atunci femeia a crezut că singurul mod în care va putea obţine iertare din partea Divinităţii este un nou copil, pe lângă cei 16 pe care îi avea deja.

Acesta este motivul pentru care ea nu a renunţat nici în ruptul capului la planul ei şi a căutat o modalitate prin care să poată rămâne din nou însărcinată.

Anatolia mărturiseşte că acum se simte împlinită şi că a realizat în sfârşit tot ce şi-a dorit în viaţă.

sursă știre cyd.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA