AcasăslolvaciaARTE PLASTICE - Vernisajul expoziţiei de pictură „Salonul de iarnă” a membrilor...

ARTE PLASTICE – Vernisajul expoziţiei de pictură „Salonul de iarnă” a membrilor Asociaţiei Artiştilor Plastici „Alexandru Şainelic”

spot_img

DISTRIBUIȚI

Luni, 25 ianuarie, de la ora 17.00 ,a avut loc vernisajul expoziţiei de pictură „Salonul de iarnă” a membrilor Asociaţiei Artiştilor Plastici „Alexandru Şainelic”, organizat în colaborare cu Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale şi Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu”.

„În spiritul tradiţiei stabilite deja foarte adânc în Asociaţia Artiştilor plastici, luna ianuarie este luna Salonului de iarnă. Totdeauna vrem să începem anul cu dreptul şi organizăm o expoziţie reprezentativă cu imagini cu spiritul iernii. Iată, astăzi ne prezentăm în faţa publicului cu o serie de peste 60 de lucrări realizate de 32 de artişti din Maramureş, Ungaria. Preponderent la această ediţie, nici nu mai ţin şirul, atâtea ediţii am avut pentru că noi avem o activitatea fructuoasă pe tot parcursul anului vrem să prezentăm şi vrem să arătăm publicului latura naivă a artei plastice. Din fericire, în asociaţia noastră activează în jur de 10 artişti naivi şi mulţi dintre ei au o activitate notabilă şi sunt recunoscuţi şi la nivel naţional şi la nivel internaţional”, a explicat Mihai Adrian Tirică, artist plastic, preşedintele Asociaţiei Artiştilor Plastici „Alexandru Şainelic” din Maramureş.

Expoziţia va putea fi vizitată la Salonul Artelor a Bibliotecii Judeţene „Petre Dulfu” Baia Mare în perioada 25 ianuarie – 6 februarie, în funcţie de programul acesteia.

Ana Pop

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA