AcasăEvenimentSportVESTEA BUNĂ - Minaur Baia Mare rămâne în Liga Naţională. HC Vaslui...

VESTEA BUNĂ – Minaur Baia Mare rămâne în Liga Naţională. HC Vaslui merge la turneul de baraj

spot_img

DISTRIBUIȚI

Comisia de Competiţii a FRH a decis marţi, în urma unei şedinţe, ca Minaur Baia Mare să rămână în Liga Naţională, iar HC Vaslui să meargă la turneul de baraj. Iniţial, FRH anunţase luni o situaţie total inversă, cu Minaur la turneul de baraj şi HC Vaslui liberă să plece în vacanţă. Cele două formaţii au terminat cu acelaşi număr de puncte la sfârşitul sezonului.

Tot acest caz s-a complicat inutil pentru că FRH nu a anunţat destul de clar, de la bun început, ce se întâmplă în cazul unei egalităţi de puncte la sfârşitul sezonului, dacă vor conta doar meciurile directe din play-out sau şicele din sezonul regular. Astfel, sâmbătă când s-a terminat campionatul, nu se ştia echipa care a scăpat de emoţiile retrogradării şi echipa care va merge la turneul de baraj!

Luni, FRH a anunţat turneul de baraj cu Minaur Baia Mare, ceea ce înseamnă că a luat în considerare doar meciurile directe din turneul play-out! Marţi, Comisia de Competiţii a schimbat decizia, după ce a laut în considerare şi meciurile din sezonul regular. HC Vaslui este acum echipa care va juca în 27-30 mai în turneul de baraj de la Braşov.

sursa știre prosport.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA