Acasăsinucidere maramuresAUTORITĂŢILE SE TEM CĂ SUNT GÂNDURI SUICIDALE - Cântăreaţa Sinead O’Connor a...

AUTORITĂŢILE SE TEM CĂ SUNT GÂNDURI SUICIDALE – Cântăreaţa Sinead O’Connor a dispărut fără urmă

spot_img

DISTRIBUIȚI

Cântăreaţa   a fost dată dispărută, iar apropiații se gândesc la cei mai rău. Vedeta nu mai fost văzută de mai bine de 24 de ore, după ce a plecat la o plimbare cu bicicleta. Autoritățile se tem că interpreta  hitului „Nothing Compares 2 U” ar putea să facă un gest necugetat.

Numeroase echipaje de poliție o caută pe Sinead O’Connor, după ce o persoană a alertat autoritățile. Cântăreața de origine irlandeză a plecat duminică dimineaţă cu bicicleta din localitatea Wilmette, situată la periferia nordică a oraşului Chicago, iar de atunci nu a mai fost văzută.  Potrivit TMZ, autoritățile cred că aceasta ar avea gânduri suicidale.

Sinead O’Connor, născută pe 8 decembrie 1966, la Dublin, este o cântăreaţă şi compozitoare irlandeză. Cel mai de succes single al ei, ”Nothing Compares 2 U”, a fost compus de Prince. Artista irlandeză, cunoscută nu doar pentru calităţile ei interpretative, ci şi pentru declaraţiile sale polemice şi extravaganţei vestimentare, are în palmares numeroase trofee, inclusiv un premiu Grammy şi trei MTV Video Music Awards.

libertatea.ro

foto arhivă

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA