Madeleine, pe numele ei Mădălina Dospinescu, stârnește invidii cu formele sale. Nu mai pui că solista a traversat Postul Paștelui cu o dietă inedită, cu care este familiarizată, bazată pe paste.
Pare incredibil însă, în vreme ce alte vedete fac eforturi pentru a rezista meniului de post ori trec pe diete drastice în lupta cu kilogramele pentru a arăta bine, Madeleine a postit doar cu paste. În accepțiunea sa, soluția ideală de a îmbina utilul cu plăcutul și centimetri în minus cu plăcerea gustului o reprezintă pastele și tăițeii cu 0 calorii din konjac.
”Este o rădăcină comestibilă a unui arbore asiatic cu același nume. Konjac este un aliment fără gluten, 100% natural, non-alergeni, care înlcoiuește cu succes orice tip de paste. Deși nu au aceeași textură ca și echivalentul lor standard și asta pentru că nu au amidon, carbohidrați simpli sau grăsimi, gustul lor este unul neutru care preia instant gustul sosului sau legumelor cu care le amestecați. Prin urmare, pe cât de gustos este sosul, pe atât de gustoase vor fi și pastele din konjac. Știu că pastele nu sunt indicate în nici o cură de slăbire, pentru că sunt carbohidrați și au multe calorii, însă pentru că sunt o mare consumatoare, acestea fiind mâncarea mea preferată, m-am bucurat foarte tare să descoper și această variantă de paste fără calorii, pe care pot să le mănânc chiar și zilnic fără remușcări și fără să-mi pun deloc silueta în pericol”, ne-a declarat Madeleine.
sursă ştire şi foto libertatea.ro