AcasăLifestyleMondenSCANDAL - Medic acuzat că și-a folosit propria spermă pentru inseminarea pacientelor

SCANDAL – Medic acuzat că și-a folosit propria spermă pentru inseminarea pacientelor

spot_img

DISTRIBUIȚI

SCANDAL Scandal uriaș în Canada! Un fost medic al unei clinici de fertilitate este acuzat că și-a folosit propria spermă pentru inseminarea a cel puțin două paciente, relatează BBC News.

SCANDAL În acest moment, două femei au depus plângere împotriva doctorului, însă este posibil ca acest caz să capete amploare.

Daniel și Davina Dixon, împreună cu fiica lor Rebecca, au intentat proces împotriva doctorului Norman Barwin. Aceștia au decis să acționeze în instanță după ce au descoperit că Rebecca nu este fiica biologică a lui Daniel, așa cum familia a crezut timp de 26 de ani.

Mai precis, familia Dixon a apelat la doctorul Barwin în 1989, iar un an mai târziu s-a născut Rebecca. Potrivit plângerii depuse de familia Dixon, doctorul a recoltat spermă de la Daniel Dixon, iar cuplul a crezut că tratamentul de inseminare a fost unul de succes.

„De când Rebbeca s-a născut, pe parcursul copilăriei și adolescenței, Daniel și Davina au crezut că ea este fiica biologică a lui Daniel”, se arată în documentul depus de familia canadiană în instanță.

Oamenii au început să își ridice semne de întrebare după ce au văzut o postare pe Facebook, în care scria că este neobioșnuit ca doi părinți cu ochi albaștri să aibă un copil cu ochi căprui. Ulterior, cei doi canadieni au făcut un test AND, care le-a confirmat temerile. Rebecca nu era fiica biologică a lui Daniel.

După această descoperire, ei au început să caute mai multe informații despre doctorul Barwin. Au descoperit că în 2013 acesta a fost sancționat după ce a încurcat probele de spermă în cel puţin trei cazuri.

Câteva luni mai târziu, Rebecca, dornică să afle adevărul privind tatăl ei biologic, a luat legătura cu Kathryn Palmer, în vârstă de 25 de ani.

Aceasta descoperise în 2015 că doctorul Barwin este tatăl ei biologic, după ce și părinții ei au apelat la clinica acestuia de fertilizare.  Cele două tinere au făcut teste ADN și au descoperit că sunt surori vitrege.

Acum, avocatul familiei Dixon susține că este posibil ca doctorul să fi folosit propria spermă pentru însemninarea mai multor pacienți. Astfel, este posibil ca zeci de paciente să deschidă un proces colectiv împotriva doctorului.

citeşte şi FOC – O hală a ars într-un incendiu care a durat patru ore

Până în acest moment, acuzațiile la adresa doctorului nu au fost dovedite în instanță, iar avocatul acestuia a afirmat că va da o declarație în următoarele săptămâni.

sursa

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA