AcasăLifestyleMondenHOROSCOP - Ce prezic astrele pentru duminică, 6 noiembrie 2016

HOROSCOP – Ce prezic astrele pentru duminică, 6 noiembrie 2016

spot_img

DISTRIBUIȚI

HOROSCOP Berbec. Ar fi bine să stai puţin pe loc, înainte de a porni acel plan pe care l-ai pregătit deja pentru zilele viitoare. O zi de repaus, în care să analizezi la rece planurile făcute, ar fi de folos, pentru a descoperi aspecte care ţi-au scăpat din vedere.

 Taur
Nu spera lucruri pe care nu le poţi atinge, pentru că unele din aceste puncte de vârf depind de eforturile tale de până acolo. Mai ai de muncit, de tras, de depus eforturi, scopul cel mare e încă departe, dar dacă nu ai mai fi atât de concentrat la ţinta finală, ci doar la drumul până acolo, ai vedea că evoluţia va fi mult mai sigură.

 

Gemeni

Cineva îţi oferă o informaţie care devine de fapt o garanţie că eşti pe calea cea bună spre un succes la care visezi. Aveai nevoie de această confirmare, care sună ca o aprobare, ca un stimulent să nu te opreşti din drum, pentru că nu mai e mult şi vei ajunge acolo unde ţi-ai propus.

 Rac
 Nici ţie nu-ţi vine a crede ce evoluţie grozavă au luat lucrurile! Rareori eşti atât de optimist şi de pozitiv în faţă provocărilor, iar atitudinea aceasta este exact cheia succesului spre o ţintă majoră spre care te îndrepţi. Nu spune nicio clipă că nu se poate atinge, lasă fricile în urmă şi concentrează-te numai asupra capătului acestui drum.

 

Leu

Priveşti spre trecut cu luare aminte, pentru că ai trecut cândva printr-o situaţie care ţi-ar putea fi lecţie pentru ceea ce se petrece acum. Nu e prima oară când ai trăit aşa ceva, ai mai avut câteva momente similare mai demult, deci ajunge doar să priveşti înapoi cu atenţie.

Balanţă
 Discută cu ceilalţi despre planurile tale pentru că, momentan, nu deţii toate informaţiile pentru a le pune în aplicare. Va apărea cineva cu mai multă experienţă care îţi va transmite exact pontul de care aveai nevoie.

 

Scorpion
 Eşti foarte darnic şi dispus să treci cu vederea probleme din care chiar ai avut de suferit şi bine faci, pentru că aşa te eliberezi de un stres inutil care nu te lasă să evoluezi. Iertarea ta poate fi legată de orice.
 Săgetător
 Nu încerca să pari altcineva decât eşti, pentru că se va vedea de la o poştă că porţi o haină care nu te reprezintă. Încerci s-o faci pe durul, pe superiorul, pe atotputernicul, ori tu nu eşti deloc aşa, ca atare ar fi mai bine să îţi admiţi adevărata faţă fără să te jenezi de eventualele puncte slabe.
 Capricorn
 Parcă ai fi consemnat la domiciliu, dar nu-ţi displace deloc să stai acasă, mai ales dacă ai tot felul de treburi de rezolvat între pereţii locuinţei tale. Preocuparea ta numărul unu se îndreaptă spre confortul tău domestic, încât nu ar fi de mirare să întorci toată casa pe dos ca să rearanjezi totul.

 

Vărsător

Dacă vezi că s-au aliat o grămadă de rivali împotriva ta şi se opun cu vehemenţă părerilor tale, ar fi bine să nu ţii cont de aceştia. Unii nu ştiu altceva decât să critice ceea ce fac alţii. Că atare, că să depăşeşti cu bine afrontul, ar fi bine să fii mai întâi de acord tu singur cu propriile tale alegeri.

 Peşti
 Deşi nu suporţi să taci când ai avea atâtea să spui, de data aceasta îţi pui singur lacăt la gură, conştient că tăcerea e, de dată această, de aur, deci cea mai bună abordare. Poate te afli în preajma unei persoane care acaparează toată discuţia şi nu-ţi mai găseşti şi tu loc să spui ce ai în minte. Sau poate celălalt stă la panda să te prindă cu cea mai mică greşeală că apoi să te pună la index.

Sursa

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA