AcasăEvenimentSportDESCHIDE BALUL - Simona Halep și Medison Keys joacă primul meci din...

DESCHIDE BALUL – Simona Halep și Medison Keys joacă primul meci din Turneul Campioanelor

spot_img

DISTRIBUIȚI

DESCHIDE BALUL Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, va juca în meciul de deschidere de la Turneul Campioanelor, împotriva americancei Madison Keys, locul 7 WTA şi favorită numărul 6. Cele două jucătoare vor intra pe teren duminică, de la ora 12:00, în direct la Digi Sport.

Adversara Simonei a câştigat în acest an la Birmingham şi a fost finalistă la Roma şi Montreal, participând pentru prima oară în carieră la turneul care încheie sezonul în circuitul WTA.

Halep şi Keys s-au mai întâlnit de cinci ori, iar românca s-a impus în patru rânduri. După ce în 2014 Keys a câştigat primul meci cu Halep, românca a ieşit învingătoare în toate întâlnirile de atunci, una tot în 2014 şi trei în 2016.

În acest an, Halep a învins-o pe americancă în optimi la Wimbledon (6-7, 6-4, 6-3), în finală la Montreal (7-6, 6-3), şi în sferturi la Wuhan (6-4, 6-2).

Duminică, nu înainte de ora 14:30, liderul mondial Angelique Kerber va evolua cu sportiva slovacă Dominika Cibulkova, în cel de-al doilea meci din cadrul Grupei Roşii.

580b0f0c95f9cf2667c1cd03

Absenţa Serenei Williams de la Singapore nu o face pe a patra jucătoare a lumii să se gândească la faptul că va reuşi să câştige titlul la turneul la care a fost finalistă în 2014.

Sunt încrezătoare în jocul meu, simt bine terenul, dar nu pot spune că sunt sigură că voi câştiga titlul, pentru că fiecare meci va fi dificil. Fiecare meci va fi ca o finală.

Mereu mi-a plăcut să joc aici, am amintiri grozave din 2014 şi sper să îmi fac acum altele la fel de frumoase„, a declarat Halep, în cadrul unei conferinţe de presă.

Simona a apărut relaxată în faţa presei şi a glumit pe seama absenţei familiei ei de la Singapore.

Familia mea nu este aici cu mine. Acum am o nepoţică în familie, aşa că nu mai sunt atât de importantă„, a spus constănţeanca, zâmbind.

Halep speră să rămână cât mai mult la Singapore, dar ştie deja ce va face după finalul turneului: „Cu siguranţă îmi voi lua o vacanţă şi cu siguranţă va fi în România. Îmi lipseşte vremea rece„.

Simona Halep va juca în Grupa Roşie la Turneul Campioanelor, alături de Angelique Kerber, Madison Keys şi Dominika Cibulkova.

Ediţia din acest an a Turneului Campioanelor va avea loc în perioada 23-30 octombrie şi va fi transmisă în direct de Digi Sport.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA