AcasăEvenimentSportSURPRIZĂ ÎN FORMULA 1 - Daniel Ricciardo câștigă Marele Premiu al Malaeziei

SURPRIZĂ ÎN FORMULA 1 – Daniel Ricciardo câștigă Marele Premiu al Malaeziei

spot_img

DISTRIBUIȚI

SURPRIZĂ ÎN FORMULA 1 Marele Premiu al Malaeziei s-a terminat cu victoria surprinzătoare a pilotului Daniel Ricciardo (Red Bull Racing). Australianul a bifat a patra victorie din carieră în Marele Circ, beneficiind şi de abandonul lui Lewis Hamilton (Mercedes).

Lewis Hamilton a obţinut al treilea pole-position consecutiv în Marele Premiu al Malaeziei, al patrulea din carieră pe pista din Asia. Campionul mondial, ajuns la 57 de pole-uri în Formula 1, a dominat ultimele două antrenamente, iar la finalul calificărilor a fost mai rapid cu 4 zecimi decât Nico Rosberg.

Cu toate acestea, Lewis Hamilton a fost nevoit să abandoneze cursa după ce motorul Mercedes s-a defectat.

Podiumul a fost completat de coechipierul lui Ricciardo, Max Verstappen, şi de Nico Rosberg (Mercedes). Acesta din urmă a avut două mici probleme, însă a reuşit să obţină 15 puncte vitale în clasamentul general. Acum, distanţa faţă de locul doi, ocupat de Hamilton, a crescut la 23 de puncte.

Ca atare, germanul, care se află la al 52-lea podium din carieră, e mare favorit la titlul mondial, înainte de Suzuka (cursă care va avea loc săptămâna viitoare şi care va fi transmisă în direct de Digi Sport).

În puncte au mai terminat: Kimi Raikkonen (Ferrari – locul 4), Valtteri Bottas (Wiliams – locul 5), Sergio Perez (Force India – locul 6), Fernando Alonso (McLaren – locul 7), Nico Hulkenberg (Force India – locul 8), Jenson Button (McLaren – locul 9) si Jolyon Palmer (Renault – locul 10).

Până la finalul sezonului în curs mai sunt cinci curse de disputat: Japonia, SUA, Mexic, Brazilia și Abu Dhabi.

image-2016-10-2-21326599-0-marele-premiu-malaeziei-clasament

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA