AcasăAdministrațieCHERECHEȘ CERE SPRIJIN INTERNAȚIONAL - Doi medici chinezi ar putea ajunge în...

CHERECHEȘ CERE SPRIJIN INTERNAȚIONAL – Doi medici chinezi ar putea ajunge în Baia Mare să trateze pacienți la noul spital suport pentru cei infectați cu Coronavirus

spot_img

DISTRIBUIȚI

Acțiune extraordinară în Baia Mare, în contextul pandemiei de Coronavirus. Potrivit primarului Cătălin Cherecheș, Primăria municipiului Baia Mare dorește să aducă doi medici din China pentru a lucra temporar în cadrul secției ATI a Spitalului de Pneumoftiziologie, anunțat ca Spital Suport în care vor fi tratați bolnavii de COVID-19. Pentru această acțiune, Primăria a solicitat sprijinul Ambasadei Republicii Populare Chineze.

Solicitarea noastră vine în contextul în care Spitalul de Pneumoftiziologie Baia Mare va acorda asistență medicală specializată potențialilor pacienți afectați de COVID-19. Spitalul va fi unul de primă linie pentru asemenea pacienți și încercăm să-l pregatim în cel mai scurt timp pentru cazurile viitoare. Sperăm să primim un răspuns optimist din partea Chinei la cererea noastră„, a declarat Catalin Chereches pentru Agerpres.

Primăria Baia Mare este susținută și de Camera de Comerț și Industrie România-China, filiala Maramureș, condusă de Florin Bancoș

Încercăm prin demersul nostru să venim în sprijinul comunității, având în vedere situația creată de apariția acestui virus care face ravagii la scară planetară. Oamenii de afaceri trebuie să fie conștienți că, indiferent de situație, comunitatea locală se poate baza pe noi„, a afirmat președintele Camerei de Comert și Industrie România-China, filiala Maramureș, Florin Bancos.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA