AcasăActualitateSenatorul PSD Sorin Vlașin: ”Am încredere deplină că, după 4 ani, munca...

Senatorul PSD Sorin Vlașin: ”Am încredere deplină că, după 4 ani, munca președintelui Gabriel Zetea și a echipei sale va fi relevantă și importantă, concretizată în proiecte”

spot_img

DISTRIBUIȚI

Gabriel Zetea a fost învestit astăzi în funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș, alături de noii consilieri județeni. Senatorul PSD Sorin Vlașin, prezent la ceremonie, a subliniat importanța acestei etape pentru județ, numind-o „etapa șantierelor și a proiectelor puse în practică”.

”Maramureșul intră de astăzi în etapa șantierilor, a proiectelor puse în practică și a inițiativelor care trec de pe hârtie, în realitate! Gabriel Zetea, președintele ales al Consiliului Județean Maramureș și consilierii județeni au fost învestiți astăzi în funcție, într-un loc simbolic al Băii Mari, în Piața Cetății, lângă Turnul Ștefan. Sunt convins că noua administrație județeană va fi aproape de oameni, va ieși din Palatul Administrativ în mijlocul lor, așa cum a făcut și astăzi”, a punctat senatorul PSD Sorin Vlașin.

Acesta și-a mai exprimat încrederea că noua echipă condusă de Zetea va transforma în realitate inițiativele mult așteptate de maramureșeni.

„Am încredere deplină că, după 4 ani, munca președintelui Gabriel Zetea și a echipei sale va fi relevantă și importantă, concretizată în proiecte pe care maramureșenii le așteaptă de 4 ani. Gabriel Zetea este un om al faptelor, al respectării cuvântului dat și al bunului simț și are în jurul său oameni harnici, buni profesioniști, care iubesc Maramureșul. Îl asigur în continuare de tot sprijinul meu, pentru că numai împreună, putem dezvolta Maramureșul. Felicitări, domnule președinte! Felicitări consilierilor județeni! Mult succes în noul mandat!”, a mai subliniat senatorul PSD.

 

 

 

 

 

 

 

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA