AcasăActualitateSenatorul PSD Sorin Vlașin, la ceremonia de învestire a primarului și Consiliului...

Senatorul PSD Sorin Vlașin, la ceremonia de învestire a primarului și Consiliului Local din Sighetu Marmației

spot_img

DISTRIBUIȚI

În prezența senatorului PSD Sorin Vlașin și a președintelui Gabriel Zetea, a avut loc ceremonia de depunere a jurământului de către primarul municipiului Sighetu Marmației, Vasile Moldovan, și membrii Consiliului Local, în cadrul unei ceremonii oficiale la care a participat și subprefectul Liliana Moga.

În contextul alegerilor locale din 9 iunie, în care PSD a obținut un rezultat istoric în Sighetu Marmației și în județul Maramureș, senatorul Sorin Vlașin a subliniat importanța acestui moment pentru dezvoltarea orașului.

„Municipiul Sighetu Marmației are o echipă de oameni bine pregătiți în Consiliul Local, un primar serios, profesionist și echilibrat, un aparat al primăriei eficient și dedicat și de aceea sunt convins că urmează 4 ani de dezvoltare și proiecte realizate în folosul sighetenilor. Ca și până acum, voi rămâne aproape de administrația sigheteană și de toate administrațiile maramureșene”, a declarat Sorin Vlașin.

În final, Sorin Vlașin a transmis felicitări primarului Vasile Moldovan și membrilor Consiliului Local, dorindu-le mult succes în noul mandat.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA