AcasăLifestyleCum să ai parte de siguranță și aspect unic la mașina ta...

Cum să ai parte de siguranță și aspect unic la mașina ta cu bare de transport

spot_img

DISTRIBUIȚI

Dacă ești șofer pasionat unul dintre primele lucruri pe care le faci după achiziția mașinii este accesorizarea. Aici nu există limite, orice model de mașină poate fi accesorizat în fel și chip. Fie cu desene originale, faruri noi sau oglinzi, iată cum orice mașină poate fi transformată.

Mai mult, chiar și performanțele ei pot fi îmbunătățite, iar partea de siguranță de asemenea. Ne referim aici la achiziția barelor transversale sau longitudinale pentru bagaje suplimentare. Detalii mai jos.

Ce sunt barele transport și la ce folosesc ele?

De multe ori, deși mașina are un portbagaj generos, anumite obiecte nu mai au loc. Atunci este nevoie de un spațiu suplimentar care se poate instala deasupra mașinii. Barele de transport pot face acest lucru și se pot monta cu ușurință.

Achiziția lor nu este complicată, magazinul online Bare Transport livrează într-un timp scurt setul de bare solicitat. Barele transport sunt de două feluri: bare transversale și bare longitudinale. Diferența între ele este dată de poziția lor de montare deasupra mașinii.

Ambele tipuri de bare transport sunt utile atât pentru transportul seturilor de schi, cât și pentru alt tip de transporturi. Orice obiect mai diferit care nu își găsește locul în portbagaj, poate fi transportat cu ajutorul barelor transport.

Pentru cine vrea să nu greșească în alegerea lor, pe pagina oficială Baretransport.ro acestea se pot comanda după trei criterii: marca mașinii, modelul și versiunea.

Cutii de portbagaj, utile la drum lung

Barele longitudinale sau cele transversale nu oferă doar suport pentru bagajele suplimentare. Ele au și un rol estetic, contribuind la îmbunătățirea felului în care arată mașina. Indiferent de model, un set de bare poate conține și un design personalizat.

Ele pot fi alese și în funcție de culoare, anume pot fi argintii sau negre. Fabricate din aluminiu, ele nu fac zgomot la rulare și suportă până la 80 de kilograme.

Pe ele, pot fi montate și cutiile portbagaj care adăpostesc un bagaj suplimentar. Este vorba în mod special de acele obiecte care sunt fie fragile, fie de valoare. Cutiile portbagaj întregesc lookul mașinii și, în același timp, îi sporesc siguranța. În special pe timpul nopții, bunurile personale vor fi în siguranță cu sistemul antifurt. De asemenea, se câștigă spațiu suplimentar în portbagaj.

Capacitatea cutiilor de încărcare este aproximativ de 80 de kilograme.

Suport schiuri auto, un accesoriu util

Odată cu scăderea temperaturilor, mai toată lumea se gândește la vacanțele de iarnă. Iubitorii de sporturi albe pot sta liniștiți: schiurile se pot monta și pe mașină. Acestea pot fi transportate cu ajutorul suporturilor de schi auto, fie pe barele transversale, fie pe plafonul mașinii. Suportul este rezistent la temperaturi cu minus, iar garnitura este elastică.

Pentru copii, dar și persoanele în etate, un set de praguri laterale este soluția potrivită. Acestea nu doar că dau un plus de eleganță mașinii, dar ajută la coborâre și la urcare.

Pentru comenzi și vizualizarea acestor produse calitative, accesați pagina oficială Baretransport.ro

Sursa foto: baretransport.ro

Contact: contact@baretransport.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA