AcasăAdministrațieINVESTIȚIE DE 9,8 MILIOANE DE LEI - Sală polivalentă deschisă pentru comunitatea...

INVESTIȚIE DE 9,8 MILIOANE DE LEI – Sală polivalentă deschisă pentru comunitatea din Giulești

spot_img

DISTRIBUIȚI

Președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan, alături de primarul comunei Giulești, Laurențiu Batin, a inaugurat cea mai modernă sală polivalentă din județ. Evenimentul, la care au participat zeci de copii și părinți, marchează finalizarea unei investiții de 9,8 milioane de lei, finanțată prin Compania Națională de Investiții. Noua sală polivalentă are o capacitate de 180 de locuri și este dotată complet pentru a găzdui multiple sporturi.

”Vestea bună este că această sală este situată în proximitatea noului Campus Școlar Rural pe care îl construim la Giulești, pentru care am semnat recent contractul de finanțare. Acest campus le oferă tinerilor din Maramureșul Istoric oportunitatea de a beneficia de condiții moderne pentru a învăța o meserie aproape de casă, fără cheltuieli suplimentare din partea familiilor. De asemenea, tinerii școlarizați în cadrul campusului vor putea să muncească în companiile din parcurile industriale care se vor construi la Giulești și Bogdan Vodă, unde vor avea acces la locuri de muncă bine plătite, aproape de casă”, a declarat Ionel Bogdan.

Ionel Bogdan a mai subliniat importanța acestei investiții, menționând că asigurarea unor condiții moderne pentru educație și sport contribuie la o viață sănătoasă pentru generațiile viitoare. El l-a felicitat pe primarul Laurențiu Batin și pe echipa sa de consilieri locali pentru succesul acestui proiect important pentru comunitatea locală.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA