AcasăActualitateDUPĂ APROAPE PATRU ANI DE MANDAT - Gabriel Zetea a demisionat din...

DUPĂ APROAPE PATRU ANI DE MANDAT – Gabriel Zetea a demisionat din Parlamentul României pentru a se dedica Consiliului Județean Maramureș

spot_img

DISTRIBUIȚI

Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș, și-a anunțat demisia din Parlamentul României, după aproape patru ani de mandat în Camera Deputaților. Într-o postare pe rețelele de socializare, Zetea a subliniat că a fost un privilegiu să reprezinte maramureșenii în Parlament și să fie ”vocea Maramureșului” în București.

”Vreau să mulțumesc din suflet tuturor celor care ați crezut în mine și mi-ați dat șansa de a fi cu adevărat VOCEA MARAMUREȘENILOR în Parlamentul României. Am purtat cu mândrie această responsabilitate, iar votul vostru din 9 iunie, când m-ați ales președinte al Consiliului Județean Maramureș, îl privesc cu aceeași seriozitate și angajament. Am fost deputatul fiecărui maramureșean, fără excepție. Am avut sute de întâlniri, am ascultat nevoile voastre și am încercat, prin toate mijloacele, să fac auzite problemele și speranțele voastre la București”, a punctat Gabriel Zetea.

Decizia sa de a demisiona vine în contextul alegerii sale ca președinte al Consiliului Județean Maramureș, funcție pe care a câștigat-o prin votul din 9 iunie. Gabriel Zetea a subliniat că se va dedica cu aceeași seriozitate și angajament noilor responsabilități la nivel județean, promițând să fie un președinte al ”fiecărui maramureșean, fără excepție”.

”Acum, vreau să vă asigur că voi fi președintele fiecărui maramureșean în noul mandat de la Consiliul Județean, cu aceeași deschidere, dedicare și respect pentru fiecare dintre voi. Am fost onorat să lupt pentru Maramureș din Camera Deputaților și simt profund responsabilitatea care va sta pe umerii mei în următorii 4 ani, conducând destinele județului nostru”, a punctat Gabriel Zetea.

Totodată, Zetea l-a felicitat pe colegul său, Cosmin Butuza, care a preluat mandatul de deputat în locul său.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA