AcasăActualitate112ACCIDENT TRAGIC ÎN MOGOȘEȘTI – Un șofer de 37 de ani și-a...

ACCIDENT TRAGIC ÎN MOGOȘEȘTI – Un șofer de 37 de ani și-a pierdut viața după un impact frontal

spot_img

DISTRIBUIȚI

Aseară, în jurul orei 21, polițiștii Serviciului Rutier au fost solicitați să intervină pentru soluționarea unui accident rutier produs în localitatea Mogoșești.

”Din primele verificări efectuate la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat de 37 de ani din Satulung, aflat la volanul unui autoturism, condus dinspre D.J. 108E, înspre D.N. 1C, ar fi pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 20 de ani din Fersig. În urma impactului, conducătorul auto de 37 de ani a decedat. Totodată, evenimentul rutier s-a soldat și cu vătămarea corporală a conducătorului auto de 20 de ani și a unei pasagere de 18 ani din Recea. Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a informat IPJ Maramureș.

Conducătorul auto de 20 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Totodată, în urma testării cu aparatul din dotare a reieșit posibila prezență în organism a substanțelor interzise. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice.

Traficul rutier a fost blocat timp de 90 de minute pentru efectuarea cercetării la fața locului.

În continuare, polițiștii, sub coordonarea procurorului de caz, efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier și luarea măsurilor legale.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA