AcasăAdministrațieAPROBATĂ - Baia Mare își întărește colaborarea cu mediul de afaceri prin...

APROBATĂ – Baia Mare își întărește colaborarea cu mediul de afaceri prin Comisia de Dialog Economic

spot_img

DISTRIBUIȚI

În cadrul ultimei ședințe a Consiliului Local Baia Mare, a fost aprobată înființarea Comisiei de Dialog Economic, un organism consultativ ce va oferi recomandări în procesul de luare a deciziilor economice la nivelul municipiului.

Mediul de afaceri și oamenii care reprezintă acest segment au expertiza financiară de care avem nevoie pentru a crea un oraș sustenabil. O relație bazată pe încredere și cooperare între administrația publică și mediul antreprenorial, parteneriatele public-private, consultările publice, toate acestea trebuie să funcționeze în sinergie dacă vrem cu adevărat ca Baia Mare să se dezvolte în ritm alert și eficient”, a declarat Ioan Doru Dăncușm primarul municipiului Baia Mare.

Din Comisia de Dialog Economic vor face parte reprezentanți din: Consiliul Național al IMM-urilor; Uniunea Națională a Patronatului Român; Camera de Comerț și Industrie Maramureș, Asociația Generală a Inginerilor din România – filiala Maramureș; Ordinul Arhitecților din România – filiala Maramureș; Asociația Întreprinzătorilor Maramureș și Romanian Business Leaders (RBL) – filiala Maramureș.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA