AcasăNews AlertUDMR: vocea rațiunii din Maramureș să fie auzită și în Parlamentul României!

UDMR: vocea rațiunii din Maramureș să fie auzită și în Parlamentul României!

spot_img

DISTRIBUIȚI

Am strâns peste 270 de mii de semnături în întreaga țară, la nivelul județului Maramureș am contribuit la acest număr cu peste 5000. Acesta este primul pas și prima condiție pentru a putea porni la alegerile prezidențiale și parlamentare” – a declarat Brigitta Zahoranszki, candidat UDMR din Maramureș pentru Camera Deputaților.

Candidata originară din Sighet le-a mulțumit tuturor maramureșenilor pentru susținere. A mai adăugat: avem un candidat la prezidențiale, pe președintele Kelemen Hunor, care nu se ferește să spună lucrurilor pe nume. În această campanie vorbește despre problemele reale ale României, la care vine și cu soluții.

Miza pentru comunitatea maghiară este să-și recâștige mandatul de parlamentar, pa care l-a pierdut la scurt timp după alegerile din 2020. Rezultatele bune pe care le-am avut la alegerile din iunie trebuie întregite cu prezența în Parlamentul din București, iar dacă condițiile sunt date, trebuie să intrăm la guvernare, astfel putem să lucrăm și mai eficient pentru maramureșeni. Dacă UDMR va face parte din noul guvern: interesele cetățenilor vor reveni pe ordinea de zi. Iar bunul simț și deciziile raționale vor reveni la guvernarea țării. Vocea rațiunii din Maramureș să fie auzită și în Parlamentul României!” – a relatat Pintér Zsolt, președintele UDMR Maramureș, și candidat pentru Senat.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA