AcasăActualitateȘOFERI IRESPONSABILI ÎN MARAMUREȘ - Fără permis, fără asigurare și sub influența...

ȘOFERI IRESPONSABILI ÎN MARAMUREȘ – Fără permis, fără asigurare și sub influența alcoolului

spot_img

DISTRIBUIȚI

În cadrul activităților zilnice specifice pentru siguranța traficului rutier, polițiștii subunităților teritoriale din Botiza și din Vișeu de Sus au oprit zilele trecute, pentru control, vehicule care circulau pe drumurile publice.

”Polițiștii din Botiza au identificat un bărbat de 43 de ani conducând un moped dinspre centrul comunei. Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că acesta nu deține permis de conducere, iar testarea acestuia cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, polițiștii au stabilit faptul că vehiculul condus nu este înregistrat sau înmatriculat”, informează IPJ Maramureș.

De asemenea, polițiștii din Vișeu de Sus au depistat un alt bărbat, de 37 de ani, la volanul unui autoturism, fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

”Totodată, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul condus nu deținea asigurare obligatorie, iar inspecția tehnică periodică era expirată. Testat cu aparatul etilotest, a reieșit o concentrație de 1,55 mg/l alcool pur în aerul expirat”, punctează IPJ Maramureș.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA