AcasăActualitateZIUA PORȚILOR DESCHISE – ISU Maramureș organizează jocuri, exerciții și sesiuni de...

ZIUA PORȚILOR DESCHISE – ISU Maramureș organizează jocuri, exerciții și sesiuni de informare

spot_img

DISTRIBUIȚI

Ziua Internațională a Reducerii Riscurilor de Dezastre, sărbătorită anual pe 13 octombrie, va fi marcată de pompierii maramureșeni prin desfășurarea mai multor activități pe parcursul întregii săptămâni, dedicate în special tinerilor și copiilor.

Potrivit calendarului activităților, în 12-13 octombrie, în intervalul orar 9-16, în toate subunitățile de intervenție ale ISU Maramureș are loc Ziua Porților Deschise, cu: prezentarea tehnicii de intervenție, jocuri și activități practice, sesiuni de informare privind reducerea riscurilor la dezastre și a modului de comportare în cazul producerii diferitelor situații de urgență.

Mai mult, în 12-13 octombrie, în mall-ul din Baia Mare, vor fi desfășurate activități de informare preventivă, învățarea și exersarea măsurilor de prim ajutor de bază, dar și informarea tinerilor cu privire la oferta educațională a unităților de învățământ și programul ”Voluntar din pasiune”.

Nu în ultimul rând, între 7 și 11 octombrie, sunt programatr acțiuni de educare preventivă și lecții deschise, exerciții de evacuare și distribuirea materialelor de informare preventivă dedicate copiilor,  desfășurate de specialiștii de prevenire în peste 15 unități de învățământ din județ.

În acest an, tema propusă de Organizaţia Naţiunilor Unite este „Implicarea copiilor şi a tinerilor pentru comunităţi mai reziliente la dezastre”.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA