AcasăActualitateGABRIEL ZETEA: Crina Fiorela Chilat deschide lista PSD Maramureș pentru Camera Deputaților

GABRIEL ZETEA: Crina Fiorela Chilat deschide lista PSD Maramureș pentru Camera Deputaților

spot_img

DISTRIBUIȚI

Partidul Social Democrat (PSD) Maramureș își reafirmă angajamentul față de egalitatea de șanse și profesionalism prin desemnarea Crinei Chilat ca lider al listei pentru Camera Deputaților.

”Crina Fiorela Chilat deschide, în Maramureș, lista pentru Camera Deputaților, ceea ce arată respectul nostru pentru egalitatea de șanse între femei și bărbați. Suntem mândri că pe lista noastră nu avem doar o femeie, ci avem un adevărat profesionist în administrație. Crina este o colegă veche și extrem de importantă pentru noi, iar în perioada în care a ocupat funcția de subprefect al județului a oferit sprijin tuturor colegilor care au apelat la ea pe cale administrativă”, a punctat Gabriel Zetea, deputat PSD.

Crina Chilat este descrisă ca ”soție, mamă, economist de profesie și a fost subprefect al Maramureșului în ultimii ani. Face parte din comunitatea maramureșeană, este cetățean al Municipiului Baia Mare și nu poate rămâne indiferentă la deciziile care îi afectează pe toți maramureșenii”.

Mai mult, are o experiență solidă în domeniul economic și administrativ, pe care dorește să o pună în slujba maramureșenilor și băimărenilor. În ultimii ani, Crina Chilat a ajuns în fiecare localitate și cătun din Maramureș, a primit mii de maramureșeni în audiență și cunoaște foarte bine problemele cu care se confruntă fiecare comunitate.

”Crina Chilat crede cu tărie că Maramureșul are nevoie de educație și de servicii de sănătate de calitate. Susține cu convingere producătorii locali și turismul. Producătorii locali au nevoie de o piață mai largă de desfacere și de sprijin în înregistrarea produselor, iar afacerile locale în turism pot contribui semnificativ la acest demers. Are încredere în Maramureș și este sigură că județul va alege PSD și Calea cea sigură pentru un viitor mai bun!”, a mai subliniat Gabriel Zetea.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA