AcasăNews AlertSenatorul Sorin Vlașin susține reindustrializarea României ca prioritate națională

Senatorul Sorin Vlașin susține reindustrializarea României ca prioritate națională

spot_img

DISTRIBUIȚI

Senatorul PSD Sorin Vlașin a subliniat, într-o declarație recentă, că reindustrializarea României este o necesitate majoră și o oportunitate pentru țara noastră de a se afirma pe plan european. Acesta a subliniat angajamentul Guvernului Ciolacu în acest sens, precum și rolul important al Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, condus de Ștefan Radu Oprea, în implementarea unor politici strategice pentru dezvoltarea sectorului industrial.

Reindustrializarea României reprezintă astăzi o necesitate, dar și o oportunitate de a ne afirma în plan european cu o industrie modernă, competitivă, capabilă să răspundă nevoilor viitorului și să ofere modele de succes. Guvernul Ciolacu și-a asumat acest obiectiv major, iar Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, condus de prietenul și colegul meu Ștefan Radu Oprea, a prezentat câteva ținte strategice”, a declarat senatorul Sorin Vlașin.

Acesta a menționat și câteva dintre programele esențiale de investiții care vizează dezvoltarea industriilor prelucrătoare: schema de ajutor de stat pentru realizarea de investiții inițiale în sectoare industriale cu potențial mare de creștere, programul „Construct Plus” pentru dezvoltarea producției interne de produse și materiale de construcții, și programul „InvestAlim” pentru modernizarea industriei alimentare.

Vlașin a subliniat că România dispune de resurse minerale și materii prime care pot fi valorificate superior prin crearea de modele de economie circulară. „Ținem cu România și privim cu încredere spre viitor!”, a concluzionat senatorul PSD.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA