AcasăLifestyleTransport maritim vs. transport aerian: ce de ales pentru expedierea mărfurilor din...

Transport maritim vs. transport aerian: ce de ales pentru expedierea mărfurilor din China

spot_img

DISTRIBUIȚI

Ce să alegeți pentru a face livrare din China cât mai favorabilă posibil? În acest articol vom discuta controversa „transport maritim vs. transport aerian” și vom înțelege care este mai bun! De asemenea, vom oferi o soluție care vă va ajuta să delegați procesele logistice și să vă luați povara responsabilității de pe umeri!

Transportul maritim în containere — o soluție fiabilă și ieftină

Cel mai profitabil, fiabil și, cel mai important, ieftin transport pentru livrarea de bunuri din China este transportul maritim. Și iată câteva motive pentru a-l folosi:

1. Preț accesibil. Deoarece consumul de energie al transportului maritim este redus, costul transportului este cât se poate de scăzut. Nu există un astfel de preț în transportul feroviar, cu atât mai puțin în transportul aerian.
2. Siguranța livrării. În cazul transportului maritim, încărcătura este cât se poate de protejată, astfel încât riscurile de deteriorare a acesteia pe drum sunt minime. În plus, șansele de pierdere a mărfurilor sunt practic nule. Deoarece nava este încărcată și descărcată în port, aceasta nu poate fi „deschisă” pe drum, iar bunurile pot fi transferate în altă parte.
3. Transportul unor volume mari de marfă într-o singură călătorie. Datorită capacității mari de încărcare a navei, aceasta poate transporta multe mărfuri grele și voluminoase, ca să nu mai vorbim de transporturi mari de produse mici. Astfel, un cumpărător cu ridicata poate comanda cât de mult are nevoie. În același timp, el nu va trebui să întocmească documente pentru expedierea celei de-a doua nave și, de asemenea, să aștepte livrarea pentru ceva mai mult timp.
4. Transportul maritim este universal. Pe el puteți transporta nu numai mărfuri grele și supradimensionate, ci și fragile și orice alte tipuri de mărfuri.
5. Gama de rute vă permite să livrați mărfuri din China la orice distanță, chiar și în cele mai îndepărtate puncte.
6. Livrarea în containere permite optimizarea timpului necesar pentru încărcarea și descărcarea mărfii, ceea ce accelerează timpul de livrare.

Livrare aeriană — rapidă, scumpă, nu este potrivită pentru toată lumea

De ce transportul aerian de marfă pare atractiv pentru mulți antreprenori doar la prima vedere? Desigur, principalul beneficiu este calendarul, dar există multe dezavantaje pentru această metodă de livrare. Acestea includ:

1. Costul ridicat al transportului. Dintre toate modalitățile posibile de expediere din China, aceasta este cea mai scumpă. Așadar, merită să plătiți în plus?
2. Limitări privind volumul încărcăturii și greutatea acesteia. Aparatele mari și alte bunuri voluminoase nu vor încăpea în avion. De asemenea, dacă transportul dvs. este prea greu, va trebui să îl trimiteți prin mai multe borduri de marfă, iar acest lucru va crește costul transportului de mai multe ori.
3. Pot exista întârzieri ale zborurilor din cauza condițiilor meteorologice, iar dacă problema este doar urgența, riscați să plătiți prea mult și să nu obțineți rezultatul așteptat.
4. Din cauza costului ridicat de livrare, este absolut neprofitabil să livrați bunuri ieftine cu avionul, și acest lucru restrânge lista bunurilor pentru care puteți alege transportul aerian.

Încredințați livrarea marfii din China într-o companie de logistică de încredere

Specialiștii M3Cargo vor găsi cea mai bună modalitate de a vă transporta mărfurile din China, vor dezvolta și optimiza traseul, reducând timpul și costurile de livrare, se vor ocupa de documente și de vămuire. De asemenea, vom livra bunurile direct la biroul sau depozitul dvs. în orice oraș din România.

Ne ocupăm de toate procesele logistice, iar dumneavoastră veți fi scutit de povara de a vă ocupa de un număr mare de lucruri inutile!

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA