AcasăEvenimentAnunț începere proiect ‘O comunitate armonioasă implicată’

Anunț începere proiect ‘O comunitate armonioasă implicată’

spot_img

DISTRIBUIȚI

Asociația Suflete Verzi anunță demararea proiectului de tineret ‚O comunitate armonioasă implicată’ implementat în perioada 01.07 – 30.11.2024 și finanțat de Consiliul Județean Maramureș.

Scopul proiectului constă în sporirea gradului de participare a tinerilor la viaţa publică şi încurajarea acestora în vederea asumării responsabilităţilor individuale sau de grup.

Obiectivele proiectului sunt:

  1. Stimularea voluntariatului în rândul a 70 de tineri prin organizarea unui târg despre voluntariat cu ONG-uri locale și activități nonformale creative în Baia Mare, până la finalizarea proiectului.
  2. Imbunătățirea nivelului de educație a 21 de tineri prin organizarea a 2 tabere non-formale de dezvoltare personală în judetul Maramures, până la finalizarea proiectului.
  3. Stimularea voluntariatului prin organizarea unui eveniment de diseminare cu o expozitie foto pentru 20 de tineri, până la finalizarea proiectului.

Încurajăm voluntariatul și implicarea în comunitate. Acestea oferindu-ne îndeplinirea scopului de apartenență, dezvoltarea abilităților de comunicare, muncă în echipă, organizare, cât și creșterea nivelului de empatie, compasiune, inițiativă și focus pe soluții.

Motto-ul nostru este: fiecare om trebuie să voluntarieze măcar o dată în viață.

Putem spune cu tărie că voluntariatul aduce bucurie sufletului. Făcând bine, primești bine.

În taberele de dezvoltare personală vom crea un spațiu sigur în care tinerii vor avea ocazia să se descopere, să afle ce le place, la ce sunt buni și cum pot să își ofere cadourile interioare să servească comunității/lumii.

Urmăriți paginile Asociației Suflete Verzi pentru detaliile acestor activități:

https://www.facebook.com/greenysoul/
https://www.instagram.com/greenyssoul/

Mulțumim Consiliului Județean Maramureș pentru sprijinul oferit și finanțarea acestui proiect de tineret.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA